Arctic Capacity

AC
Henrik 44

Om Arctic Capacity

Arctic Capacity leverer specialiserede logistikydelser i alle egne af Arktis og Grønland. Vi har et omfattende netværk af lokale samarbejdspartnere i hele Grønland. Vi løser både små og store opgaver via et gennemtestet og professionelt netværk med helikopterservice, fly, skibe og specialkøretøjer.

Arctic Capacity udvikler også større projekter – fra logistikydelsen til etableringen af færdigudviklede camps med moderne faciliteter samt drift og ansvarlig nedlukning.

 

Vores primære kunder kommer fra mineindustrien og forskningsinstitutioner over hele verden. Vi har solid erfaring med at forstå, udvikle, tilpasse og levere konkurrencedygtige logistikprojekter efter kundernes individuelle behov.

 

Arctic Capacitys arbejde er baseret på troværdighed, ansvarlighed og transparens i alle faser af vores leverancer. Vi tilbyder omfattende erfaring og leverer et professionelt management-team. Teamet ledes af Henrik Ølgaard, der har 30 års erfaring med komplekse logistikydelser i Arktis, Grønland og Canada.

 

Kontakt os, hvis du vil høre mere her.

Vi har omfattende erfaring med at gennemføre ekspeditioner for internationale forskningsinstitutioner. Disse ekspeditioner foregår ofte i de mest øde og utilgængelige egne af Arktis.

Vores samarbejdspartnere

Arctic Capacity har opbygget tætte og langvarige relationer til en række relevante virksomheder, der bliver inddraget i nogle af vores logistikprojekter. Nedenfor ses et udsnit af vores nærmeste samarbejdspartnere.

AC

Vi har arbejdet for de fleste internationale institutioner indenfor forskning, teknologi og naturvidenskab, der alle er tilstede på Arktis.

Skriv til os for at høre nærmere om vores arbejde.